Voor Bea

Productkenmerken

Auteur: Kreisler, Kristin von, Uitgever: The House of Books, 191 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789044318821, Gepubliceerd in 2007.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Het hartverwarmende verhaal van de beagle die mijn leven veranderde

€ 6,70
Op voorraad
Voor Bea
Voor Bea

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Voor Bea" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Voor Bea

Hoofdtitel Voor Bea
Uitgever Overamstel Uitgevers, The House of Books
Auteur(s) von Kreisler, K., Kreisler, Kristin von
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 191
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 06-2007
ISBN 9789044318821

Flaptekst Voor Bea

'Deze hond komt uit een laboratorium,' zei de vrouw aan de telefoon. Mijn maag draaide zich om. 'Heeft u enig idee wat ik voor haar kan doen?' vroeg ik. 'U zou haar terug kunnen brengen.' 'Dat doe ik niet.' 'Dan feliciteer ik u met uw nieuwe hond mevrouw.' Uit VOOR BEA

Op een avond vond ik een uitgehongerde en vervuilde hond. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen haar weg te sturen, nam haar in huis en noemde haar Bea. Ze was behoorlijk verknipt een bibberde van angst. Tot ze op een dag zomaar tegen me aanleunde en in mijn hals snuffelde. Vanaf dat moment begon Bea niet alleen liefde te ontvangen maar ook te geven. Met haar typerende melodramatische beagle-persoonlijkheid leerde ze mij vijftien jaar lang van de belangrijke dingen in het leven te genieten. Het waren niet altijd even gemakkelijke jaren. Bea was bang voor vreemden en had aanvankelijk geen idee wat 'spelen' betekende. Maar elke dag begon met een vrolijke blaf. Samen beleefden we vele avonturen. Bea heeft mijn leven veranderd. Ik zal haar nooit vergeten.

VOOR BEA is een hartverwarmend boek over een beschadigde kleine hond die uitgroeide tot een charmante diva. Ontroerend en met veel humor geschreven, voor iedereen houdt.

Kristin von Kreisler publiceert artikelen in The Washington Post, Reader's Digest en Los Angeles Times. Zij schreef eerder twee dierenboeken en zet zich in voor diverse Amerikaanse dierenbeschermingsorganisaties. De auteur woont afwisselend in Californië en Washington.