Tranen van liefde

Productkenmerken

Auteur: Overdiek, Tim, Uitgever: Prometheus, 4e editie, 308 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789044617153, Gepubliceerd in 2010.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Dagboek van een weduwnaar

€ 7,20
Op voorraad
Tranen van liefde
Tranen van liefde

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Tranen van liefde" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Tranen van liefde

Hoofdtitel Tranen van liefde
Ondertitel dagboek van een weduwnaar
Uitgever Prometheus, Uitgeverij, Prometheus
Auteur(s) Overdiek, T., Overdiek, Tim
Druk 1e druk
Editie 4e editie
Taal Nederlands
Pagina's 309
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 11-2010
ISBN 9789044617153

Flaptekst Tranen van liefde

'Weggerukt uit het leven...' Zo begon Tim Overdiek de overlijdensadvertentie voor zijn vrouw Jennifer Nolan, moeder van hun twee jonge kinderen. Een motoragent reed haar op 22 oktober 2009 omver toen ze een zebrapad overstak. Daags erop bezweek ze aan haar verwondingen.

Een week later startte de weduwnaar zijn dagboek. Over pijn, over verdriet, maar vooral over liefde. Tranen van liefde is het ontroerende, soms schokkende, soms radeloze verslag van een jaar van rouw. Overdiek beschrijft de doffe pijn van de eerste momenten, het continue vallen en opstaan, en de wanhoop die hem en zijn zoons vaak onverwacht overvalt. Maar het boek kent ook vrolijke momenten, als Overdiek en zijn zoons hun ontreddering weten weg te lachen of hilarische herinneringen ophalen aan hun onvergetelijke vrouw en moeder.

Tranen van liefde is een schitterend, overtuigend boek over verslagenheid en herstel, over eenzaamheid en geborgenheid, over woede, haat, maar ook vergiffenis, en over de hechte band die het gezin helpt om het grote verlies te verwerken.

Tim Overdiek (1965) woonde met zijn gezin in New York, Washington dc en Londen voordat hij in de zomer van 2008 in Amsterdam neerstreek. Hij was adjunct-hoofdredacteur bij nos Nieuws en is per 1 januari 2011 presentator van het nos Radio 1 Journaal.