Restaurant techniek deel I

Productkenmerken

Auteur: Bieshaar, J.E. ea., Uitgever: Svh, 232 pagina's, Ingenaaid met linnen kaft, Nederlands, ISBN: 9789052112459 (ISBN10: 9052112452), Gepubliceerd in 1996.

Productbeschrijving

Leerboekenserie voor het Gastheerschap. Serveren, menuleer en wijnadviezen.

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Restaurant techniek deel I
Restaurant techniek deel I

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Restaurant techniek deel I" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Restauranttechniek

Hoofdtitel Restauranttechniek
Reeks Leerboekenserie voor het Gastheerschap
Deeltitel I Serveren, menuleer en wijnadviezen
Uitgever SVH, Svh
Auteur(s) Bieshaar, J.E. ea.
Druk 3e druk
Taal Nederlands
Pagina's 232
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 01-1996
ISBN 9789052112459