Restaurant techniek deel I
Productkenmerken
Auteur: Bieshaar, J.E. ea., Uitgever: Svh, 232 pagina's, Ingenaaid met linnen kaft, Nederlands, ISBN: 9789052112459 (ISBN10: 9052112452), Gepubliceerd in 1996.
Productbeschrijving
Leerboekenserie voor het Gastheerschap. Serveren, menuleer en wijnadviezen.
Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Rubrieken
"Restaurant techniek deel I" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:
Restauranttechniek
Hoofdtitel | Restauranttechniek |
Reeks | Leerboekenserie voor het Gastheerschap |
Deeltitel | I Serveren, menuleer en wijnadviezen |
Uitgever | SVH, Svh |
Auteur(s) | Bieshaar, J.E. ea. |
Druk | 3e druk |
Taal | Nederlands |
Pagina's | 232 |
Productvorm | Hardback |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatiedatum | 01-1996 |
ISBN | 9789052112459 |