Noodkreet

Productkenmerken

Auteur: Nyala, Hannah, Uitgever: Karakter, 2e editie, 304 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789061120636 (ISBN10: 9061120632), Gepubliceerd in 200549574.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed, kaft goed.

€ 11,95
Op voorraad
Noodkreet
Noodkreet

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Noodkreet

Hoofdtitel Noodkreet
Uitgever Karakter Uitgevers BV, Karakter
Auteur(s) Nyala, H., Nyala, Hannah
Druk 1e druk
Editie 2e editie
Taal Nederlands
Pagina's 304
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 01-2005
ISBN 9789061120636

Flaptekst Noodkreet

Hannah Nyala

Noodkreet

Tally Nowata is getraind in het redden van mensenlevens. Als lid van een Amerikaans rescue team is ze gespecialiseerd in overlevingstechnieken onder de meest extreme omstandigheden en heeft ze veel - vaak zwaargewonde - mannen en vrouwen in de bergen opgespoord en veilig teruggebracht.

Twee jaar na de gruwelijke moord op haar minnaar Paul in de Australische Outback heeft Tally zo goed en zo kwaad als het gaat de draad van haar leven weer opgepakt. Ze gaat nog steeds gebukt onder een groot verdriet maar ze heeft zich weer met volle overgave gestort op dat wat haar passie is: het reddingswerk in de bergen. Tot een alarmerende oproep van een anonieme beller haar de bergen inlokt en haar meesleurt in een nachtmerrieachtig scenario.

Als een van haar collega's op mysterieuze wijze verdwijnt, valt namelijk alle verdenking op Tally en moet zij alles op alles zetten om te bewijzen dat z niet de schuldige is, maar de nietsontziende moordenaar die het eigenlijk op haar leven gemunt heeft. En op het leven van dat van wat haar het liefste is: haar kind...

Noodkreet is het tweede boek met Hannah Nyala's alter ego Tally Nowata in de hoofdrol.

'Nyala's gedegen kennis van survivaltechnieken en haar scherpe schrijfstijl maken dit boek tot het opvallendste thrillerdebuut van dit jaar.' - Publishers Weekly over Dood spoor