9789061129110 - De puinhopen van acht jaar Paars

De puinhopen van acht jaar Paars

Hoofdtitel De puinhopen van acht jaar Paars
Ondertitel de wachtlijsten in de gezondheidszorg; de zorgwekkende staat van het onderwijs; de problemen met betrekking tot de veiligheid; d
Uitgever Karakter Uitgevers BV
Auteur(s) Fortuyn, P.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 186
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 03-2002
ISBN 9789061129110
 

Flaptekst De puinhopen van acht jaar Paars

Een genadeloze analyse van de collectieve sector en aanbevelingen voor een krachtig herstelprogramma.

Hét verkiezingsprogramma van De Lijst Pim Fortuyn.

De puinhopen van acht jaar Paars

Toen het eerste paarse kabinet in 1994 aantrad, leek het er even op dat er een frisse wind zou gaan waaien en dat de collectieve sector op de schop zou gaan. Maar het is na acht jaar bewind uitgedraaid op een diepe teleurstelling, want behalve op het gebied van de overheidfinanciën (Zalmnorm) en de zedelijkheidswetgeving (homohuwelijk, euthanasie en abortus), is het een droevige puinhoop van niet-regeren geworden. Men heeft braaf op de winkel gepast, maar meer ook niet.

Het publieke domein en de collectieve sector verkeren na twee paarse kabinetsperiodes dan ook in een rampzalige toestand. De wachtlijsten in de gezondheidszorg zijn onverantwoord lang, het onderwijs bevindt zich in een zorgwekkende toestand, de veiligheid laat zeer te wensen over, het Openbaar Bestuur heeft zijn geloofwaardigheid verloren, en ga zo nog maar even door.

In dit boek onderwerpt Pim Fortuyn de toestand van de collectieve sector na acht jaar paars bewind aan een genadeloze analyse. Uit burgerplicht in strijd tegen het Nederlands regentendom. En uiteraard laat hij zijn ongezouten kritiek gepaard gaan met heldere aanbevelingen voor een krachtig herstelprogramma.

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Prijs
De puinhopen van acht jaar paars
De puinhopen van acht jaar paars
★★★★
2002
Fortuyn, Pim / Karakter
€ 6,70
Info