9789028422001 - Ines vrouw van mijn hart

Ines vrouw van mijn hart

Hoofdtitel Ines vrouw van mijn hart
Uitgever Wereldbibliotheek
Auteur(s) Allende, I.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 414
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 10-2006
ISBN 9789028422001

Flaptekst Ines vrouw van mijn hart

IN DEZE GROOTSE ROMAN VAN ISABEL ALLENDE is In Su z de hoofdpersoon, de rijkste en machtigste vrouw van het oude kohinkrijk Chili. Zij heeft werkelijk bestaan.

We schrijven het jaar 1580, de 73-jarige In kijkt terug op het roerige leven dat haar van Spanje maar de Nieuwe Wereld bracht, waar ze zich zls enige vrouw aansloot bij 110 conquistadores en waar ze samen met haar minnaar de belangrijkste stad van Chili stichtte, Santiago.

In doorstond huiveringwekkende avonturen, maar sloot niet de ogen voor de gewelddadigheden waarmee de verovering van Chili gepaard ging. Zij wist in die harde wereld te overleven dankzij bijzondere gaven en dankzij haar vermogen om mannen in haar omgeving zodanig te sturen dat zij haar zelfstandigheid altijd kon behouden. In haar leven heeft zij drie grote liefdes gekend, in Spanje de onbekommerde liefde als jonge vrouw met haar eerste echtgenoot, de hevige hartstocht met Pedro de Valdivia, stadhouder van Pizarro en oorlogszuchtig heerser over Chili, en ten slotte de rijpe liefde met de conquistador Rodrigo de Quiroga. Als er een auteur is die dit turbelente leven in een meeslepende roman kan beschrijven, dan is het wel Isabel Allende.

Aanbod

Hieronder staat het aanbod van tweedehands titels vermeld:

Afb. Titel Conditie Jaar Editie Auteur / Uitgever Prijs
Inez, vrouw van mijn hart
Inez, vrouw van mijn hart
★★★★★
2008
8
Allende, Isabel / Wereldbibliotheek
€ 9,95
Info