Het weblog van Annemiek

Productkenmerken

Auteur: Kruijssen, Susan van, Uitgever: de Kern, 254 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789032510787, Gepubliceerd in 2006.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

€ 7,20
Op voorraad
Het weblog van Annemiek
Het weblog van Annemiek

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Het weblog van Annemiek" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Het weblog van Annemiek

Hoofdtitel Het weblog van Annemiek
Uitgever VBK Media, de Kern
Auteur(s) van Kruijssen, S., Kruijssen, Susan van
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 254
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 07-2006
ISBN 9789032510787

Flaptekst Het weblog van Annemiek

'Natuurlijk is het niet de bedoeling dat alles altijd misgaat. Niemand wil het meisje zijn dat altijd over stoepjes struikelt, precies de verkeerde dingen zegt en om de dag haar eten laat verpieteren. Maar het gebeurt gewoon vanzelf. Het is de natuur. Ik kan er niks aan doen. Je moet er maar om lachen, zeggen de mensen om mij heen, en dat doen ze zelf dan ook hartelijk. Je zou ze eens moeten opschrijven, zeggen ze ook wel eens, al die rare dingen die jij meemaakt.

Dus misschien moet ik dat inderdaad maar doen.'

Het weblog van Annemiek is een humoristische roman over een jaar uit het leven van Annemiek, een 24-jarige student pedagogiek. Over de dagelijkse gebeurtenissen, haar belevenissen, huisgenoten, eerste - en tweede en derde - liefde, blunders en visie op de wereld; van middelbareschoolre nies tot surprise-avonden bij de schoon- familie en van foute vriendjes tot Mr. Right.

Met deze roman over haar alter ego heeft Susan van Kruijssen een hartverwarmend hilarisch boek geschreven waarin elke jonge vrouw zich zal herkennen en waarbij je meteen al uitkijkt naar een vervolg!

Susan van Kruijssen is 27 jaar, studeerde pedagogische wetenschappen en woont samen met haar vriend en zeven computers. Ze is dol op weblogs en is regelmatig achter haar laptop te vinden. Het weblog van Annemiek is haar debuutroman.