Hartjeuk & Zieleczeem

Productkenmerken

Auteur: Hek, Youp van 't, Uitgever: Rap Thomas, 156 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789060055168 (ISBN10: 9060055160).

Productstaat

Staat: Tweedehands

Toelichting op conditie
Zeer goed, Kaft goed.

€ 5,70
Op voorraad
Hartjeuk & Zieleczeem
Hartjeuk & Zieleczeem

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Hartjeuk & Zieleczeem" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Hartjeuk & Zieleczeem

Hoofdtitel Hartjeuk & Zieleczeem
Uitgever Bezige Bij, De, Rap Thomas
Auteur(s) van 't Hek, Youp, Hek, Youp van 't
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 156
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 10-2004
ISBN 9789060055168

Flaptekst Hartjeuk & Zieleczeem

Van het woord Hartjeuk vind je geen omschrijving in het woordenboek. Toch weet iedereen precies wat het betekent. Je leest het en het woord bestaat!

Met de kracht van nieuwe woorden verrast Youp ons al vele jaren in zijn columns in NRC Handelsblad: botoxteefjes, brabbelbrabo, brilnicht, claimbaron, erectiereisje, glamourstel, hartjeuk, jeugdwip, kakkersleed, rechtbreibrief, opzijtuigje, Oranjesukkel, prinsesjesbevrijdingsfront, proletenparty, prostaatpraatje, relmoe, schnabbelburgemeester, suïcideles, tupperwarepsychotherapie en zieleczeem.

Het is slechts een greep uit de woordvondsten waarmee Youp wekelijks de essentie van het nieuws typeert. En alleen al om de Youpiaanse woorden zijn de columns het lezen meer dan waard. Wat hij met de woorden wil zeggen komt iedere keer recht uit zijn hart en ziel, afhankelijk van de actualiteit. Met of zonder eczeem, maar altijd wel met een beetje jeuk. Meestal prettige jeuk.