Hart tegen hart

Productkenmerken

Auteur: Verdonschot, Leon, Uitgever: Thomas Rap, 256 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789060055748 (ISBN10: 9060055748), Gepubliceerd in 200557562.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Rock 'n Roll ontmoetingen

€ 9,45
Op voorraad
Hart tegen hart
Hart tegen hart

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Hart tegen hart" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Hart tegen hart

Hoofdtitel Hart tegen hart
Uitgever Bezige Bij, De, Thomas Rap
Auteur(s) Verdonschot, L., Verdonschot, Leon
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 255
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 05-2005
ISBN 9789060055748

Flaptekst Hart tegen hart

Naar Texas met De Heideroosjes. Het camping-circuit af met Jacques Herb. Schnabbelen met Gordon. De normen en waarden van André Manuel. Radio volgens Giel Beelen. Langs Franse kraakpanden en Zuid-Afrikaanse townships met Nederlandse cultbands. Herman van Veen volgens Claudia de Breij. Mee in de auto met Frans en 'pa' Bauer. Een half jaar touren met Peter Pan Speedrock. Het extremisme van Theo Maassen. Leven met de dood in zicht volgens blues-muzikant Michael de Jong. Naar New York met Anouk. In het busje met Spinvis. De koetjes en kalfjes van Ali B. De zomer van DJ Jean. Deelder in Steenwijk.

In Hart tegen hart ontmoet (Nieuwe Revu-verslaggever en radiomaker) Leon Verdonschot (1973) Nederlandse vertegenwoordigers van rock 'n roll in de breedste zin van het woord. Hij graaft naar drijfveren en rijdt of vliegt met ze mee naar waar de reis ook maar heen gaat. Het resultaat is een wervelende verhalenbundel over Nederlanders zonder nuchterheid.

Rock 'n roll-ontmoetingen met:

Ali B, Anouk, Backfire!, Frans Bauer, Giel Beelen, Frank Boeijen, Claudia de Breij, DJ Jean, Jules Deelder, Gordon, De Heideroosjes, Jacques Herb, Johan, Mo Jones, Michael de Jong, Rick de Leeuw, Theo Maassen, André Manuel, Peter Pan Speedrock, Jack Poels, Racoon, The Spades, Spinvis, Stuurbaard Bakkebaard en Henk Westbroek.

Overeenkomende titels

Afb. Titel Conditieaflopend sorteren Jaar Editie Pagina's Vorm Toelichting Verkoper Prijs
Hart tegen hart
Hart tegen hart
★★★
112e 192
Pocket, paperback
Goed
€ 5.95