Droomzomers

Productkenmerken

Auteur: Hek, Youp van 't, Uitgever: Thomas Rap, 73 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789060057148, Gepubliceerd in 2008.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 7,20
Op voorraad
Droomzomers
Droomzomers

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Droomzomers" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Droomzomers

Hoofdtitel Droomzomers
Uitgever Bezige Bij, De, Thomas Rap
Auteur(s) van't Hek, Youp, Hek, Youp van 't
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 73
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 07-2008
ISBN 9789060057148

Flaptekst Droomzomers

Van 1956 tot en met 1969 ging Youp als kind iedere zomer een maand naar Egmond aan Zee en tussen 1990 en 2000 deed hij ditzelfde als vader in het Belgische De Haan. In NRC Handelsblad publiceerde hij zijn herinneringen aan deze gelukkige periodes en kreeg hij dusdanig veel reacties dat hij besloot om van zijn stukjes, aangevuld met nog een paar andere strandverhalen, dit boekje te maken.

Zandkastelen, ijslolly s, stapelbedden, hokje 33 en altijd mooi weer. Youp van t Hek schrijft over een familiegevoel dat niet meer terugkeert. De grote gezinnen aan zee. Zijn kindervakanties in de jaren zestig. Toen Egmond nog heel ver was. In Droomzomers vertelt hij over het intens gelukkige jongetje dat nog niet wist wat de wereld van hem verwachtte en keert later als vader niet voor niks terug naar het strand. Waarom? Omdat je je kinderen alles gunt en vooral het beste.