Circus Amerika

Productkenmerken

Auteur: Kleijn, Tom, Uitgever: Bert Bakker, 158 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789035138377, Gepubliceerd in 2012.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 8,20
Op voorraad
Circus Amerika
Circus Amerika

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Circus Amerika" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Circus Amerika

Hoofdtitel Circus Amerika
Uitgever Prometheus, Uitgeverij, Bert Bakker
Auteur(s) Kleijn, Tom
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 224
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 10-2012
ISBN 9789035138377

Flaptekst Circus Amerika

Wie zal de volgende president van de Verenigde Staten zijn? Volgt Amerika nog vier jaar de bekritiseerde koers van president Obama of keert het land terug naar de conservatieve waarden van de jaren daarvoor?

Nieuwsuur-correspondent Tom Kleijn volgde het afgelopen jaar de Amerikaanse verkiezingskaravaan en bekeek het soms krankzinnige schouwspel. Welke kandidaten vielen af, wat waren de belangrijkste momenten, wat gebeurde er achter de schermen en gaat het Mitt Romney lukken om Barack Obama te verslaan?

Van de verkiezingsbijeenkomsten in koude achterafzaaltjes in New Hampshire en South Carolina tot in de Oval Office met de president, de handdruk van Romney, de bodyguards van Gingrich en de sokken van Obama: Kleijn is erbij, zit erbovenop, analyseert en observeert met veel gevoel voor detail.

Een onmisbaar boek voor wie wil weten wat er zich afspeelde in de strijd om het presidentschap van het machtigste land ter wereld.

Tom Kleijn (Den Helder, 1969) begon zijn televisiecarrière bij de actualiteitenrubriek TweeVandaag. Vanaf 1997 werkte hij voor nova, waar hij in 2006 een Emmy Award, 's werelds hoogste televisieprijs, won voor zijn reportage De jacht op de Taliban. In 2008 publiceerde hij het boek Zwemmen in Bagdad.

Sinds 1 januari 2011 is Kleijn correspondent voor Nieuwsuur in de Verenigde Staten.

Over Zwemmen in Bagdad:

'Levendig en met veel gevoel voor detail vertelt hij over zijn werk onder steeds extremere omstandigheden, over de dreiging, het smeergeld, de ontwrichting, en over het dagelijks leven van gewone Irakezen.'

de volkskrant