Als een rivier

Productkenmerken

Auteur: Coelho, Paulo, Uitgever: De Arbeiderspers, 232 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789029564243 (ISBN10: 9029564245), Gepubliceerd in 2006.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Gedachten en impressies 1998-2005

€ 11,45
Op voorraad
Als een rivier
Als een rivier

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Als een rivier" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Als een rivier

Hoofdtitel Als een rivier
Ondertitel gedachten en impressies 1998-2005
Uitgever Arbeiderspers, De Arbeiderspers
Auteur(s) Coelho, P., Coelho, Paulo
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 232
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 10-2006
ISBN 9789029564243

Flaptekst Als een rivier

PAULO COELHO is een van de geliefdste auteurs van onze tijd. Met zijn romans heeft hij miljoenen lezers over de hele wereld aan zich weten te binden. Zijn boeken staan niet alleen in de hoogste regionen van de bestsellerlijsten maar zijn ook onderwerp geworden van het sociale en culturele debat. De idee filosof n en onderwerpen die in zijn werk aan de orde komen, sluiten direct aan bij het verlangen van zijn lezers, die op zoek zijn naar hun eigen weg en naar nieuwe manieren om de wereld te begrijpen.

In Als een rivier spreekt de auteur rechtstreeks tot zijn lezers en lezeressen. Hier zijn voor het eerst stukken samengebracht die eerder verspreid over de wereld zijn verschenen. Via speelse, soms emotionele, dan weer beschouwende impressies en gedachten geeft Coelho zijn verfrissende kijk op de wereld en het leven, en laat hij telkens vanuit een andere invalshoek zien hoe mensen invloed op het leven kunnen uitoefenen door de juiste keuzes te maken.

PAULO COELHO werd in Brazili eboren. Hij werd vooral beroemd met De alchemist en Elf minuten. Zijn werk werd in 59 talen vertaald. Hij is ge d met vele internationale prijzen, waaronder de Crystal Award van het World Economic Forum en de Franse Ordre National de la L on d'Honneur. In 2002 trad Coelho toe tot de Academia Brasileira de Letras. Zijn wekelijkse column wordt wereldwijd gelezen.