Alleman

Productkenmerken

Auteur: Roth, Philip, Uitgever: De Bezige Bij, 208 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789023420026 (ISBN10: 9023420020), Gepubliceerd in 2006.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

€ 7,70
Op voorraad
Alleman
Alleman

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Alleman" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Alleman

Hoofdtitel Alleman
Uitgever Bezige Bij, De, De Bezige Bij
Auteur(s) Roth, P., Roth, Philip
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 207
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 04-2006
ISBN 9789023420026

Flaptekst Alleman

Philip Roth volgt de lotgevallen van zijn alleman vanaf zijn eerste, aangrijpende confrontatie met de dood tijdens een zomer in zijn jeugd op een idyllisch strand, via de familieperikelen en de hoogtepunten in zijn beroep en vitale volwassenheid, tot aan hoge leeftijd, als hij wordt verscheurd door het aanzicht van zijn aftakelende leeftijdgenoten en zelf wordt achtervolgd door zijn eigen lichamelijke klachten.

Hij is succesvol creatief agent bij een New Yorks reclamebureau en heeft uit een eerste huwelijk twee zoons, die hem verachten en uit een tweede huwelijk een dochter, die hem adoreert. Hij is de geliefde broer van een goede man wiens lichamelijke welzijn een bittere jaloezie veroorzaakt, en hij is de eenzame ex-echtgenoot van drie zeer verschillende vrouwen met wie hij een puinhoop heeft gemaakt van het huwelijk. Uiteindelijk is hij de man geworden die hij niet wil zijn.