Soci@l Kids

Productkenmerken

Auteur: Sleger, Marlies, Uitgever: Scriptum, 223 pagina's, Gebonden met slappe kaft, Nederlands, ISBN: 9789055948772, Gepubliceerd in 2012.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Je kind op social media

€ 11,45
Op voorraad
Soci@l Kids
Soci@l Kids

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Soci@l Kids" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Social Kids

Hoofdtitel Social Kids
Ondertitel je kind op social media
Uitgever Scriptum
Auteur(s) Slegers, Marlies, Sleger, Marlies
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 223
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 04-2012
ISBN 9789055948772

Flaptekst Social Kids

Soci@l kids is een reisgids voor ouders over een wereld die veel kinderen al lang betreden hebben. - Uit het voorwoord door Evert de Vos, hoofdredacteur van het opvoedblad J/M voor ouders en de sites www.jmouders.nl en www.veiliggamen.nl

Social media zijn voor kinderen een integraal onderdeel van hun dagelijks leven geworden. Ze pingen, krabbelen, posten en twitteren er vrolijk op los. En om ze daarin te begeleiden moet je zelf vrolijk kunnen pingen, krabbelen, posten en twitteren - of in ieder geval weten wat de soci@l kids van nu er allemaal mee kunnen. Dit boek geeft je houvast daarbij.

Marlies Slegers laat zien hoe de virtuele speelplaats van je kind eruitziet, en hoe leuk en leerzaam social media voor je kind zijn, maar ook wat je kunt doen als je kind online gepest wordt of te veel gamet. Op toegankelijke wijze maakt ze je wegwijs in de wereld van Hyves, Facebook, MSN en Twitter. Zodat je weet welke begrippen er allemaal bij horen, waar je op moet letten en hoe je je kind daarbij kunt begeleiden. Ook onderwerpen als social gaming, cyberpesten en privacy komen aan de orde.

Een verhelderend en praktisch boek voor ouders die de virtuele wereld van hun kinderen beter willen begrijpen. Want hoe zelfstandig ze ook lijken: ze hebben je wel degelijk hard nodig. In het echte leven én in de virtuele wereld.

Marlies Slegers is schrijfster van kinderboeken, o.a. boeken over mediawijsheid voor kinderen. Ook schrijft ze voor diverse tijdschriften, met name over kinderen en diabetes.