Querido's leesclubgids

Productkenmerken

Auteur: Bultinck, Bert, Uitgever: Querido Em., 236 pagina's, Paperback, Engels, ISBN: 9789021473055 (ISBN10: 9021473054), Gepubliceerd in 2006.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

Romans uit Nederland en Vlaanderen

€ 5,70
Op voorraad
Querido's leesclubgids
Querido's leesclubgids

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Querido's leesclubgids" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Querido's leesclubgids

Hoofdtitel Querido's leesclubgids
Ondertitel romans uit Nederland en Vlaanderen
Uitgever Querido's Uitgeverij BV, Em., Querido Em.
Auteur(s) Bultinck, Bert
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 237
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 10-2006
ISBN 9789021473055

Flaptekst Querido's leesclubgids

Querido's leesclubgids is een leidraad voor wie meer uit een leesclub wil halen. Naast praktische informatie over het opzetten van een leesclub en het voorbereiden van bijeenkomsten, bespreekt de gids een twintigtal hoogtepunten uit de Nederlandse en Vlaamse literatuur. Elk boek wordt gepresenteerd met een samenvatting, een fragment en de openingspassage, informatie over de schrijver en het overige werk. Bovendien behandelt de gids de belangrijkste aspecten en thema's van het boek aan de hand van vragen en discussiepunten en doet leessuggesties voor gerelateerde onderwerpen en verwante romans.

De leesclubgids is gewijd aan recente romans uit Nederland en Vlaanderen. Auteurs van wie werk wordt besproken zijn: Hafid Bouazza, D nne van Brederode, Stefan Brijs, Carl Friedman, Arnon Grunberg, Kees't Hart, Maarten't Hart, A.F.Th. van der Heijden, Herman Koch, Tom Lanoye, Patricia de Martelaere, Doeschka Meijsing, Geerten Meijsing, Margriet de Moor, Marcel M ring, Nelleke Noordervliet, Wanda Reisel, Thomas Rosenboom, Willem van Toorn, Paul Verhaeghen en Peter Verhelst.

Yves van Kempen (1944) was jarenlang docent Nederlands en literair recensent voor De Groene Amsterdammer en Ons Erfdeel. Hij was redacteur van Bzzlletin en schreef de autobiografische roman Koningin-moeder.

Bert Bultinck (1974) gafles aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken in Antwerpen en recenseerde literatuur voor De Morgen en Humo. Hij was redacteur van Yang en is chef Opinie van De Morgen.