Elseviers Culinair Handboek

Productkenmerken

Auteur: Trimbach, C.J.M. ea., Uitgever: Elsevier, 512 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789010039309 (ISBN10: 9010039307), Gepubliceerd in 1981.

Productbeschrijving

Stap voor stap koken in woord en beeld

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Elseviers Culinair Handboek
Elseviers Culinair Handboek

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Elseviers Culinair Handboek" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Elseviers culinaire handboek

Hoofdtitel Elseviers culinaire handboek
Uitgever Reed business, Elsevier
Auteur(s) Trimbach, C.J.M. ea.
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 512
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 1981
ISBN 9789010039309