Elseviers Culinair Handboek
Productkenmerken
Auteur: Trimbach, C.J.M. ea., Uitgever: Elsevier, 512 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789010039309 (ISBN10: 9010039307), Gepubliceerd in 1981.
Productbeschrijving
Stap voor stap koken in woord en beeld
Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Rubrieken
"Elseviers Culinair Handboek" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:
Elseviers culinaire handboek
Hoofdtitel | Elseviers culinaire handboek |
Uitgever | Reed business, Elsevier |
Auteur(s) | Trimbach, C.J.M. ea. |
Druk | 1e druk |
Taal | Nederlands |
Pagina's | 512 |
Productvorm | Hardback |
Geïllustreerd | Nee |
Publicatiedatum | 1981 |
ISBN | 9789010039309 |