Le Pain Quotidien Kookboek

Productkenmerken

Auteur: Coumont, Alain, Uitgever: Veltman, 254 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789048307821, Gepubliceerd in 2013.

Productbeschrijving

Meer dan 100 recepten voor broodjes, ontbijt, soepen, salades, warme schotels en zoetigheid

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Le Pain Quotidien Kookboek
Le Pain Quotidien Kookboek

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Le Pain Quotidien Kookboek" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Le pain Quotidien kookboek

Hoofdtitel Le pain Quotidien kookboek
Ondertitel meer dan 100 recepten voor broodjes, ontbijt, soepen, salades, warme schotels en zoetigheid
Uitgever Veltman Uitgevers B.V., Veltman
Auteur(s) Coumont, Alain / Gabriel, Jean-Pierre, Coumont, Alain
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 254
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 05-2013
ISBN 9789048307821

Flaptekst Le pain Quotidien kookboek

Ruim honderd recepten voor brood, ontbijt, soep, salades, tartines, warme gerechten en zoete lekkernijen uit de keuken van Le Pain Quotidien.

Alain Coumont leerde als klein kind van zijn oma over brood, door elke zondag, staand op een stoel, toe te kijken hoe zij brood bakte. Wanneer hij jaren later als restauranteigenaar niet tevreden is over het brood dat hij kan inkopen, besluit hij dit zelf te gaan maken. De oven die hij daarvoor moet kopen is te duur om daarmee alleen voor het restaurant te gebruiken en hij besluit daarom nog een winkeltje te openen in Brussel om daar brood te gaan verkopen en noemt het winkeltje "Le Pain Quotidien", het dagelijks brood. Inmiddels zijn er 160 winkels in 16 landen over de hele wereld. Het concept is eenvoudig, maar staat als een huis: eerlijke, goede producten leveren.

Delicious schrijft in oktober 2009: Onze gebeden zijn verhoord: Le Pain Quotidien krijgt een filiaal in Nederland! Ons favoriete ontbijtconcept, dat ook wel bekendstaat als Het Dagelijks Brood, is al jaren een onverslaanbaar succes in Antwerpen, New York en Madrid, maar Nederland bleef tot onze grote verbazing achter: gelukkig was daar Arne Altmann die de rechten voor deze formule voor Nederland bemachtigde en in oktober een filiaal opent aan het Cornelis Troostplein in de Amsterdamse Pijp. Zo kunnen ook wij elke dag genieten van het ultieme zondagochtendgevoel.