Manlief

Productkenmerken

Auteur: Deckers, Daphne, Uitgever: Tirion, 142 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789043912075, Gepubliceerd in 2008.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Over mannen, seks en relaties

€ 8,20
Op voorraad
Manlief
Manlief

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Manlief" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Manlief

Hoofdtitel Manlief
Ondertitel over mannen, seks en relaties
Uitgever Tirion
Auteur(s) Deckers, D., Deckers, Daphne
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 141
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 07-2008
ISBN 9789043912075

Flaptekst Manlief

Na het succes van haar eerdere columnbundels komt Daphne Deckers nu met Manlief, waarin zij haar beste columns over mannen, seks en relaties heeft gebundeld. Op haar bekende humoristische wijze bespreekt Deckers een breed scala aan onderwerpen, zoals

Seksuele fantasieën: "De favoriete seksuele fantasiefiguur van mannen? Dat blijkt de verpleegster te zijn. Op de tweede plaats komt het kamermeisje en op de derde plaats de stewardess. Verzorgen, zuigen en bedienen: de mannelijke belevingswereld in een notendop."

De fascinatie van vrouwen voor mooie handtassen: "Er zijn veel overeenkomsten tussen een goede handtas en een goede man. Je wilt er liefst één met veel inhoud en een uiterlijk dat jaloezie oproept bij andere vrouwen. Als de klep niet meer dicht wil en hij begint te plakken of uit te zakken, is er ieder seizoen weer een nieuw model."

De (mis)communicatie tussen mannen en vrouwen: "Voor een man is een gesprek een soort Scrabble: als de ander iets zegt, moet hij daar min-stens met de dubbele woordwaarde overheen."