Malta / Gozo

Productkenmerken

Auteur: Strijbos, Eric, Uitgever: Gottmer J.H., 10e editie, 201 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789025739836 (ISBN10: 9025739830), Gepubliceerd in 2005.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

€ 9,95
Op voorraad
Malta / Gozo
Malta / Gozo

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Malta / Gozo

Hoofdtitel Malta / Gozo
Reeks Dominicus
Uitgever Gottmer Uitgevers Groep b.v., Gottmer J.H.
Auteur(s) Strijbos, E., Strijbos, Eric
Druk 10e druk
Editie 10e editie
Taal Nederlands
Pagina's 201
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 04-2005
ISBN 9789025739836

Flaptekst Malta / Gozo

Malta heeft een Engelse tijd, een Maltese tijd en een tijd voor de duivel. Dat betekent dat Maltezen op tijd komen als u dat graag wilt, en dat ze te laat komen als ze u als een van hen zien; en er is wel een duivel, maar die laat zich - misschien verblind door de Maltese zon - foppen door een torenuurwerk dat verkeerd staat. Zo is hij altijd te laat als hij een zieltje moet halen.

Reizen is reizen in de tijd, zei een schrijver ooit. Zo maakt u op Malta wel tien tijdreizen tegelijk. U vindt er mysterieuze tempels uit de prehistorie, steden en paleizen uit de Middeleeuwen en de bussen uit uw jeugd. lnternetcafé en ezeltjes horen even veel bij het leven van alledag. Antieke vissersbootjes dobberen tussen futuristische catamarans.

Malta is niet groot, maar u kunt er alle kanten op: naast de rijke cultuur uit de tijd van de Maltezer ridders in Valletta en het verstilde, middeleeuwse Mdina, zijn er de levendige kustplaatsen voor wie graag aan het strand ligt of uitgaat. Wie zon wil en niets dan zon, komt hartje zomer, maar wie dingen doen en bekijken wil, komt in de rest van het jaar: van wandelen tot parasailing, van surfen tot duiken en bergbeklimmen.

Goede kaarten, veel kleurenfoto's en praktische informatie maken Malta tot een handige en volledige reisgids.