Het groeiboekje

Productkenmerken

Auteur: Jong, Kees de, Uitgever: Kees Beheer, 2e editie, 155 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789089650535, Gepubliceerd in 2010.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

70 groeitips van een ondernemer

€ 17,95
Op voorraad
Het groeiboekje
Het groeiboekje

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Het groeiboekje" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Het groeiboekje

Hoofdtitel Het groeiboekje
Ondertitel 70 groeitips van een ondernemer
Uitgever Duuren Media, Van, Kees Beheer
Auteur(s) de Jong, Kees / Redactiepunt, Jong, Kees de
Druk 2e druk
Editie 2e editie
Taal Nederlands
Pagina's 156
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 04-2010
ISBN 9789089650535

Flaptekst Het groeiboekje

Hoe bouw je winnende teams? Waarom frustreert IT vaak de groei? Waarom werkt continue positieve bekrachtiging? En wanneer neem je het beste afscheid van mensen? Groeiondernemer Kees de Jong buigt zich in zijn columns over deze en andere vragen. U leest meer over de noodzaak om als groeiondernemer vooral ook zelf te veranderen. Het onderschatte belang van dagelijks cashmanagement. Het gebruik van kwartaalthema's om verandering binnen het bedrijf te faciliteren. En de stimulerende werking van korte dagelijkse managementteamvergaderingen.

In zijn columns beschrijft De Jong zijn gedachten, ervaringen, inzichten en belevenissen als groeiondernemer. Daarnaast heeft hij - vanuit ondernemersperspectief - ook nog een mening over de Nederlandse politiek, de belastingdienst, de arbeidsparticipatie van vrouwen en ethische dilemma's. Voor 'Het groeiboekje' bundelde hij 70 columns die afgelopen anderhalf jaar in het Financieele Dagblad zijn verschenen. Een inspirerend boek vol slimme tips en inzichten voor ondernemers en leiders van bedrijven die willen groeien