Het Culinaire Handboek

Productkenmerken

Auteur: Schwarzer, Horst - Wolter Annette, Uitgever: Co-Libri, 366 pagina's, Ingenaaid met linnen kaft, Nederlands, Gepubliceerd in 1986.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed, kaft goed.

€ 11,45
Op voorraad
Het Culinaire Handboek
Het Culinaire Handboek

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Het Culinaire Handboek" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Het Culinaire Handboek

Hoofdtitel Het Culinaire Handboek
Uitgever Co-Libri
Auteur(s) Schwarzer, Horst - Wolter Annette
Taal Nederlands
Pagina's 366
Productvorm Ingenaaid met linnen kaft
Publicatiedatum 1986