Het boek der Gastronomie

Productkenmerken

Auteur: Klosse, Jaap, Uitgever: Alliance Gastronomique, 160 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789066113022 (ISBN10: 9066113022), Gepubliceerd in 1992.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed.

Productbeschrijving

Over koken, proeven en genieten op niveau

€ 12,25
Op voorraad
Het boek der Gastronomie
Het boek der Gastronomie

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Het boek der Gastronomie" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Boek der gastronomie

Hoofdtitel Boek der gastronomie
Uitgever Alliance Gastronomique
Auteur(s) Klosse, Klosse, Jaap
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 160
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 1992
ISBN 9789066113022