Het boek der Gastronomie
Productkenmerken
Auteur: Klosse, Jaap, Uitgever: Alliance Gastronomique, 160 pagina's, Gebonden met linnen kaft en omslag, Nederlands, ISBN: 9789066113022 (ISBN10: 9066113022), Gepubliceerd in 1992.
Productstaat
Staat: Tweedehands
Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)
Toelichting op conditie
Zeer goed.
Productbeschrijving
Over koken, proeven en genieten op niveau
Rubrieken
"Het boek der Gastronomie" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:
Boek der gastronomie
Hoofdtitel | Boek der gastronomie |
Uitgever | Alliance Gastronomique |
Auteur(s) | Klosse, Klosse, Jaap |
Druk | 1e druk |
Taal | Nederlands |
Pagina's | 160 |
Productvorm | Hardback |
Geïllustreerd | Nee |
Publicatiedatum | 1992 |
ISBN | 9789066113022 |