Handboek voor de koude keuken
Productkenmerken
Auteur: Meij, W.E.L. te, Uitgever: Kluwer A.E.E., 380 pagina's, Gebonden in kunstlederen kaft, Nederlands, Gepubliceerd in 1957.
Productbeschrijving
Aanwijzigen voor bewerking en verwerking van vlees,vis, wild en gevogelte, voorgerechten, pasteien en alles wat verder in de koude keuken voorkomt. Indische en Chinese recepten bewerkt voor Nederland door Abat Boerano.
Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Handboek voor de koude keuken
Hoofdtitel | Handboek voor de koude keuken |
Uitgever | Kluwer A.E.E. |
Auteur(s) | Meij, W.E.L. te |
Taal | Nederlands |
Pagina's | 380 |
Productvorm | Gebonden in kunstlederen kaft |
Publicatiedatum | 1957 |