Handboek voor de koude keuken

Productkenmerken

Auteur: Meij, W.E.L. te, Uitgever: Kluwer A.E.E., 380 pagina's, Gebonden in kunstlederen kaft, Nederlands, Gepubliceerd in 1957.

Productbeschrijving

Aanwijzigen voor bewerking en verwerking van vlees,vis, wild en gevogelte, voorgerechten, pasteien en alles wat verder in de koude keuken voorkomt. Indische en Chinese recepten bewerkt voor Nederland door Abat Boerano.

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Handboek voor de koude keuken
Handboek voor de koude keuken

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Handboek voor de koude keuken" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Handboek voor de koude keuken

Hoofdtitel Handboek voor de koude keuken
Uitgever Kluwer A.E.E.
Auteur(s) Meij, W.E.L. te
Taal Nederlands
Pagina's 380
Productvorm Gebonden in kunstlederen kaft
Publicatiedatum 1957