Good Afternoon

Productkenmerken

Auteur: Heuvel, Pim Anne van den, Uitgever: Inmerc, 118 pagina's, Gebonden met harde kaft, Engels, ISBN: 9789066115873, Gepubliceerd in 2008.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

Productbeschrijving

The College Hotel

€ 9,95
Op voorraad
Good Afternoon
Good Afternoon

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Good Afternoon" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Good afternoon

Hoofdtitel Good afternoon
Ondertitel the college hotel
Uitgever Inmerc
Auteur(s) van den Heuvel, P.A., Heuvel, Pim Anne van den
Druk 1e druk
Taal Engels
Pagina's 119
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 07-2008
ISBN 9789066115873

Flaptekst Good afternoon

THE COLLEGE

Bijzonder portret van een bijzonder hotel

The College Hotels is uniek in zijn soort. Op een prachtige plek in Amsterdam-Zuid huist het hotel in een fraaie school uit 1895. Alleen al het interieur is een omweg waard, om niet te spreken van de bar en het restaurant waarin topchef Schilo van Coevorden de moderne Hollandse keuken op tafel tovert.

The College Hotel is niet voor niets in een oude school gevestigd. Op enkele professionals na, bestaat het voltallige personeel uit studenten, zowel van de verschillende hotelscholen als van de roc's, vmbo's en koksscholen. Alles wordt gedaan door studenten: van de schoonmaak, de keuken en kamer tot aan de elektriciteit.

In samenwerking met The College Hotel en de Stein Group, heeft inmerc zich gecommitteerd aan een boek over dit bijzondere hotel met als voorwaarde dat dit boek ook gemaakt wordt door studenten. De teksten komen van een stagiaire van de School voor Journalistiek in Utrecht, de fotografie en vormgeving worden verzorgd door studenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Zelfs het drukproces wordt behandeld door leerling-drukkers van het Media Collega in Amsterdam.