Giclee limited editions 2

Productkenmerken

Auteur: Ellens, Wim, Uitgever: Art Revisited, 95 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789072736475 (ISBN10: 9072736478), Gepubliceerd in 2005.

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Giclee limited editions 2
Giclee limited editions 2

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Giclee limited editions 2" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Giclée

Hoofdtitel Giclée
Deeltitel 2 Limited editions
Uitgever Art Revisited V.O.F., Art Revisited
Auteur(s) Ellens, Wim
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 93
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 11-2005
ISBN 9789072736475

Flaptekst Giclée

Dit boek bevat 130 kleuren afbeeldingen van schilderijen van 30 kunstenaars. Deze kunstenaars worden kort aan u voorgesteld en de schilderijen vormen de nieuwste serie Giclée reproducties van Art Revisited.

De originele kunstwerken waar wij Giclées van gemaakt hebben en die we presenteren in onze collectie, zijn reeds verkocht of bevinden zich in de privé collectie van de kunstenaar. Door deze unieke kunstwerken als Giclée te reproduceren zijn ze weer bereikbaar voor de liefhebbers.

In dit tweede deel van de serie Giclée limited editions vindt u 112 Giclée prints van 36 kunstenaars. De Giclée's die gepresenteerd zijn in deel 1 worden allemaal op papier afgedrukt.

In deze catalogus vindt u Giclée's op vlak mat papier en aquarelpapier maar nu ook een aantal met canvas als drager. Voor het vakkundig inlijsten of opspannen verwijzen we u graag naar onze enthousiaste dealers die achterin deze catalogus vermeld staan. De oplage's zijn in deze tweede catalogus gemiddeld lager dan in de eerste. De Art Revisited Giclée's zijn hierdoor nog exclusiever.