Diepvriezen in de brood- en banketbakkerij

Productkenmerken

Auteur: Belderok, B., Uitgever: Agon Elsevier, 2e editie, 120 pagina's, Ingenaaid met linnen kaft, Nederlands, ISBN: 9789010103048 (ISBN10: 9010103048), Gepubliceerd in 1971.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)

Toelichting op conditie
Zeer goed, kaft goed.

Productbeschrijving

Instituut voor graan en meel TNO

€ 12,35
Op voorraad
Diepvriezen in de brood- en banketbakkerij
Diepvriezen in de brood- en banketbakkerij

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Diepvriezen in de brood- en banketbakkerij" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Diepvriezen brood en banketbakkery

Hoofdtitel Diepvriezen brood en banketbakkery
Uitgever Reed business, Agon Elsevier
Auteur(s) Belderok, B.
Druk 1e druk
Editie 2e editie
Taal Nederlands
Pagina's 120
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 1971
ISBN 9789010103048