Diepvriezen in de brood- en banketbakkerij
Productkenmerken
Auteur: Belderok, B., Uitgever: Agon Elsevier, 2e editie, 120 pagina's, Ingenaaid met linnen kaft, Nederlands, ISBN: 9789010103048 (ISBN10: 9010103048), Gepubliceerd in 1971.
Productstaat
Staat: Tweedehands
Conditie (algemene classificatie)
★★★★
Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken)
Toelichting op conditie
Zeer goed, kaft goed.
Productbeschrijving
Instituut voor graan en meel TNO
Rubrieken
"Diepvriezen in de brood- en banketbakkerij" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:
Diepvriezen brood en banketbakkery
Hoofdtitel | Diepvriezen brood en banketbakkery |
Uitgever | Reed business, Agon Elsevier |
Auteur(s) | Belderok, B. |
Druk | 1e druk |
Editie | 2e editie |
Taal | Nederlands |
Pagina's | 120 |
Productvorm | Hardback |
Geïllustreerd | Nee |
Publicatiedatum | 1971 |
ISBN | 9789010103048 |