De Thaise keuken

Productkenmerken

Auteur: Bastyra, Judy, Johnson Becky, Uitgever: Veltman, 256 pagina's, Ingenaaid met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789059201675 (ISBN10: 9059201671), Gepubliceerd in 2004.

Productbeschrijving

Ingrediënten, technieken, tradities eb vele pittige en exotische recepten uit Thailand

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
De Thaise keuken
De Thaise keuken

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De Thaise keuken" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

De Thaise keuken

Hoofdtitel De Thaise keuken
Uitgever Veltman Uitgevers B.V., Veltman
Auteur(s) Bastyra, J. / Johnson, B., Bastyra, Judy, Johnson Becky
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 256
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 01-2004
ISBN 9789059201675

Flaptekst De Thaise keuken

In de Thaise cultuur is het een feest om maaltijden voor te bereiden, te koken en op te dienen. Elke maaltijd is een heerlijkheid. Dit boek opent met een overzicht van de geschiedenis van het land en ontdekt de culinaire en sociale tradities. Ontdek de verschillen tussen de regionale maaltijden, het eten van de straat en de Thaise markten en ontdek de belangrijkheid van voedsel binnen de Thaise cultuur.

Deze wonderbaarlijke collectie recepten bevat meer dan 150 verrukkelijke gerechten, van snacks, soepen en salades tot curries, rijst, pasta en desserts. Dit verbazingwekkende boek is een aanschouwelijke en culinaire openbaring van de pittige, maar ook fijne smaken van de Thaise keuken.