De Thaise keuken
Productkenmerken
Auteur: Bastyra, Judy, Johnson Becky, Uitgever: Veltman, 256 pagina's, Ingenaaid met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789059201675 (ISBN10: 9059201671), Gepubliceerd in 2004.
Productbeschrijving
Ingrediënten, technieken, tradities eb vele pittige en exotische recepten uit Thailand
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Rubrieken
"De Thaise keuken" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:
De Thaise keuken
Hoofdtitel | De Thaise keuken |
Uitgever | Veltman Uitgevers B.V., Veltman |
Auteur(s) | Bastyra, J. / Johnson, B., Bastyra, Judy, Johnson Becky |
Druk | 1e druk |
Taal | Nederlands |
Pagina's | 256 |
Productvorm | Hardback |
Geïllustreerd | Ja |
Publicatiedatum | 01-2004 |
ISBN | 9789059201675 |
Flaptekst De Thaise keuken
In de Thaise cultuur is het een feest om maaltijden voor te bereiden, te koken en op te dienen. Elke maaltijd is een heerlijkheid. Dit boek opent met een overzicht van de geschiedenis van het land en ontdekt de culinaire en sociale tradities. Ontdek de verschillen tussen de regionale maaltijden, het eten van de straat en de Thaise markten en ontdek de belangrijkheid van voedsel binnen de Thaise cultuur.
Deze wonderbaarlijke collectie recepten bevat meer dan 150 verrukkelijke gerechten, van snacks, soepen en salades tot curries, rijst, pasta en desserts. Dit verbazingwekkende boek is een aanschouwelijke en culinaire openbaring van de pittige, maar ook fijne smaken van de Thaise keuken.