De Passant

Productkenmerken

Auteur: Rietman, Helene, Uitgever: Aspekt, 181 pagina's, Paperback, Nederlands, ISBN: 9789059115484, Gepubliceerd in 2007.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 9,95
Op voorraad
De Passant
De Passant

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"De Passant" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

De Passant

Hoofdtitel De Passant
Uitgever Aspekt B.V., Uitgeverij, Aspekt
Auteur(s) Rietman, H., Rietman, Helene
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 248
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 06-2007
ISBN 9789059115484

Flaptekst De Passant

DE PASSANT

De Passant is een bloedstollende thriller, waarin de tijd een belangrijke rol speelt en het 'kwaad' in het verschiet ligt. Voor wie was tirannie een grote passie, welke zieke geest wilde, één worden met de hoofdpersoon in dit verhaal? Net als in deze thriller is de auteur werkzaam als freelance journaliste voor regionale kranten.

Door haar werk ontmoette zij tal van zeer uiteenlopende en interessante mensen die haar zeer inspireerden. Zo interviewde zij eens jonge idealisten van de beweging 'Tegen de tirannie van de tijd.' Zonder enige politieke ambitie wilden deze jongelui de discussie op gang brengen om mensen in de straat te leren zich niet gek te laten maken door de tijd.

Het zette Hélène Rietman aan het denken en dit resulteerde in het schrijven van een boek vol spanning van begin tot aan het verrassende einde. In deze mix van autobiografische momenten en personages dreigt de 'tirannie van de tijd' de hoofd-persoon en haar inspirator uiteen te drijven.