Buiten spelen

Productkenmerken

Auteur: Stap, Sophie van der, Uitgever: Prometheus, 64 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789025900175, Gepubliceerd in 2011.

Productstaat

Staat: Tweedehands

Conditie (algemene classificatie)
★★★★★
Verkeert in nieuwstaat (is meestal ongelezen)

Toelichting op conditie
Nieuwstaat.

€ 5,20
Op voorraad
Buiten spelen
Buiten spelen

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Buiten spelen" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Buiten spelen

Hoofdtitel Buiten spelen
Uitgever VBK Media, Prometheus
Auteur(s) van der Stap, Sophie, Stap, Sophie van der
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 64
Productvorm Hardback
Geïllustreerd Ja
Publicatiedatum 10-2011
ISBN 9789025900175

Flaptekst Buiten spelen

Essay van de Maand van de spiritualiteit voor het eerst in gebonden vorm.

Lichtvoetig essay, ook geschikt voor jongere doelgroep.

Ik heb een wat vreemde ontdekking gedaan. Maar misschien beginnen alle ontdekkingen wel vreemd. Ik kwam er vandaag achter dat ik in een vissenkom geboren ben. Je weet wel, zo'n plas water met een glazen muur eromheen.Het is er fijn, daar niet van, maar toch... die muur, zo schrijft Sophie van der Stap in haar autobiografische essay Buiten spelen. Sophie neemt ons mee in haar vissenkom, een wereld van de I-pod shuffle-generatie. Verre reizen, onmogelijke verliefdheden, onverwachtse ontmoetingen. Samen met haar zwemmen we rond in Tibet, kruipen we onder haar negen pruiken, beleven we het ultieme schrijverschap, rijk aan vrijheid maar ook aan onzekerheden. We struinen door de straten van haar thuisstad Parijs. Daar ontmoeten we haar romanpersonage Madame de Grenelle en voelen we hoe het is om in een Chanelpakje rond te lopen. En dat allemaal met steeds een andere geliefde aan de arm.

Alles in Sophies vissenkom ademt speelse vrijheid. Maar het blijft een vissenkom. Sophie vraagt zich af of het mogelijk is om uit je eigen vissenkom te breken. Kan ze in verschillende kommen tegelijk zwemmen? En vooral, wil ze dat eigenlijk wel?