Brengers van de Dageraad

Productkenmerken

Auteur: Marciniak, Barbara, Uitgever: Petiet, 228 pagina's, Gebonden met harde kaft, Nederlands, ISBN: 9789075636024 (ISBN10: 9075636024), Gepubliceerd in 1996.

Productbeschrijving

Door channeling verkregen informatie over de aarde waarop als mens vermomde reptielachtige wezens de macht hebben.

Dit exemplaar is inmiddels verkocht.
Mogelijk worden er andere exemplaren aangeboden.
Zoeken naar andere exemplaren
Brengers van de Dageraad
Brengers van de Dageraad

Selecteer de afbeelding voor een vergroting

Deel deze pagina via:

Rubrieken

"Brengers van de Dageraad" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken:

Brengers van de dageraad

Hoofdtitel Brengers van de dageraad
Ondertitel lessen van de Pleiaden
Uitgever Petiet, Uitgeverij, Petiet
Auteur(s) Marciniak, B., Marciniak, Barbara
Druk 1e druk
Taal Nederlands
Pagina's 228
Productvorm Paperback / softback
Geïllustreerd Nee
Publicatiedatum 01-1996
ISBN 9789075636024

Flaptekst Brengers van de dageraad

Dit fascinerende boek is samengesteld uit materiaal dat Barbara Marciniak tijdens meer dan vierhonderd uren channeling ontving.

Brengers van de Dageraad maakt ons deelgenoot van de wijsheid van de Pleiadiërs, een groep verlichte wezens die naar de Aarde zijn gekomen om ons nu de sprong te helpen maken naar een nieuw stadium in onze evolutie. Ze geven ons het advies om onafhankelijk te worden van berichtgeving in kranten en op radio en TV, met elkaar samen te werken, en zinnetjes als "eigenlijk moet ik" en "ik zal proberen" uit ons woordenboek te schrappen. In dit boek vertellen de Pleiadiërs, dat we onze angsten kunnen overwinnen en dat de mens op Aarde oorspronkelijk een magnifiek wezen was, met twaalf DNA-strengen en twaalf chakra's. Ook leggen ze uit wie in werkelijkheid onze 'Goden' zijn.

Barbara Marciniak woont in North Carolina. Zij is intussen internationaal vermaard voor haar werk. Ze geeft cursussen en workshops en organiseert excursies naar spiritueel belangrijke centra in Peru, Mexico, Egypte, Griekenland, Australië en op Bali.

Recensie Brengers van de dageraad

Bron: Lezer • Datum: 11 juli 2008
Een boek voor iedereen die bezig is met de essentiele vragen van het leven en iedereen die bezig is zich voor te bereiden of in te lezen op de nieuwe dimensie. Dit is een boek dat je begint te lezen en niet meer loslaat. Ik heb het in een ruk uitgelezen.